صدى الصوت مشرفـة عـامـة
كيف تعرفت علينا : من صديق الكــلــيــة : العلوم القسم ( التخصص ) : ميكروبيولوجي السنة الدراسية (المستوى الدراسي) : دراسات عليا الجنس : عدد الرسائل : 10196 العمر : 45 الدوله : اليمن العمل/الترفيه : . المزاج : متقلب نقاط : 13687 تاريخ التسجيل : 27/12/2010 : :قائمة الأوسمة : :
بطاقة الشخصية التقييم: 10
| موضوع: Food Analysis Laboratory Manual الأربعاء مارس 23, 2011 6:40 am | |
| Food Analysis Laboratory Manual Springer; 2nd edition | February 22, 2010 | ISBN-10: 1441914625 | 177 pages | PDF | 3.36 MB This second edition laboratory manual was written to accompany Food Analysis, Fourth Edition, ISBN 978-1-4419-1477-4, by the same author. The 21 laboratory exercises in the manual cover 20 of the 32 chapters in the textbook. Many of the laboratory exercises have multiple sections to cover several methods of analysis for a particular food component of characteristic. Most of the laboratory exercises include the following: introduction, reading assignment, objective, principle of method, chemicals, reagents, precautions and waste disposal, supplies, equipment, procedure, data and calculations, questions, and references. This laboratory manual is ideal for the laboratory portion of undergraduate courses in food analysis. links
Depositfiles
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
Filesonic[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] | |
|